Tuesday, January 24, 2012

Tort de portocale

Afla mod de preparare pentru Tort de portocale, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Tort de portocale, instructiuni pentru gatit

Ingrediente:
150 g de biscuiti,
100 g de unt,
100 ml suc de portocale.
Ingrediente pentru crema:
5 oua,
150 g zahar,
200 ml lapte,
250 ml frisca lichida,
2 plicuri de gelatina,
esenta de vanilie,
2 portocale,
1 kiwi.
Mod de preparare:
Am pisat biscuitii. Am fiert untul si sucul de portocale, apoi am adaugat biscuitii. Am pus com­po­zitia intr-o forma cu fund de­tasabil si am dat la rece. Pentru crema, am frecat zaharul cu galbe­nusurilel, am a­da­ugat laptele si am incalzit la bain-marie. Am pus gelatina di­zolvata in suc de portocale. Am lasat la ra­cit, apoi am pus esen­ta de vanilie. Am adaugat frisca ba­tu­ta, apoi al­busurile batute spu­ma. Am intins jumatate din crema pe blat, am pus bu­cati de por­tocala, am turnat restul de cre­ma si am nivelat. Am decorat cu por­tocale si kiwi.

Etichete:

portocale

,

preparare tort

,

tort

,

tort cu portocale

,

  • Tort de clatite cu portocale si frisca
  • Ingrediente:10 clatite,500 ml frişca,3 portocale dulci,doua banane,topping de caramel,o linguriţa cu coaja de portocala.Mod de preparare:Am lasat clatitele sa se racoreasca si pana atunci am batut frisca bine. Am curatat portocalele de coaja,... 
  • Tort cu fructe si nuci
  • Ingrediente:100 g zahar brun,1 / 4 lingurita sare,60 g margarina,59 g unt,125 g faina,1 / 4 lingurita praf de copt,2 oua (120 g),10 ml de lapte,250 g fructe,75 g mieji de nuca(tocati marunt).... 
  • Tort cu mieji
  • Ingrediente:250 g unt,180 g zahar brun,3 oua,250 g faina,6 g praf de copt,300 g mieji(migdale-ii tocati mai marunt. puteti folosi si alt tip de mieji),10 g bicarbonat de sodiu,150 ml de apa calda,2 lingurite zahar pudra (optional).Mod de preparare:Preincalziti... 

Sursa: http://www.retete-sanatoase.ro

No comments:

Post a Comment