Afla mod de preparare pentru Tort de portocale, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Tort de portocale, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
150 g de biscuiti,
100 g de unt,
100 ml suc de portocale.
Ingrediente pentru crema:
5 oua,
150 g zahar,
200 ml lapte,
250 ml frisca lichida,
2 plicuri de gelatina,
esenta de vanilie,
2 portocale,
1 kiwi.
Mod de preparare:
Am pisat biscuitii. Am fiert untul si sucul de portocale, apoi am adaugat biscuitii. Am pus compozitia intr-o forma cu fund detasabil si am dat la rece. Pentru crema, am frecat zaharul cu galbenusurilel, am adaugat laptele si am incalzit la bain-marie. Am pus gelatina dizolvata in suc de portocale. Am lasat la racit, apoi am pus esenta de vanilie. Am adaugat frisca batuta, apoi albusurile batute spuma. Am intins jumatate din crema pe blat, am pus bucati de portocala, am turnat restul de crema si am nivelat. Am decorat cu portocale si kiwi.
Etichete:
portocale,
preparare tort,
tort,
tort cu portocale,
- Tort de clatite cu portocale si frisca Ingrediente:10 clatite,500 ml frişca,3 portocale dulci,doua banane,topping de caramel,o linguriţa cu coaja de portocala.Mod de preparare:Am lasat clatitele sa se racoreasca si pana atunci am batut frisca bine. Am curatat portocalele de coaja,...
- Tort cu fructe si nuci Ingrediente:100 g zahar brun,1 / 4 lingurita sare,60 g margarina,59 g unt,125 g faina,1 / 4 lingurita praf de copt,2 oua (120 g),10 ml de lapte,250 g fructe,75 g mieji de nuca(tocati marunt)....
- Tort cu mieji Ingrediente:250 g unt,180 g zahar brun,3 oua,250 g faina,6 g praf de copt,300 g mieji(migdale-ii tocati mai marunt. puteti folosi si alt tip de mieji),10 g bicarbonat de sodiu,150 ml de apa calda,2 lingurite zahar pudra (optional).Mod de preparare:Preincalziti...
No comments:
Post a Comment