Afla mod de preparare pentru Pui umplut, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Pui umplut, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
1 pui,
500 g de ficati de pui,
1 ceapa,
2 oua,
5 linguri de pesmet,
200 ml de ulei,
1 conserva cu ciuperci,
sare,
piper,
1 legatura de patrunjel.
Mod de preparare:
Am spalat si l-am golit de maruntaie. Ficaii si ciupercile le-am tocat si amestecat bine cu pesmetul pana am obtinut o pasta omogena. Am adaugat ceapa tocata, ouale, sarea si piperul. Am umplut puiul cu aceasta compozitie, apoi am cusut orificiile. Am uns cu ulei, sare si piper. Am pus puiul intr-o tava, la cuptor, timp de aproximativ o ora. Am servit cu patrunjel tocat.
Etichete:
carne de pui,
preparare pui cu ciuperci,
pui,
umplut,
- Ciuperci cu carne de pui la caserola Ingrediente:1 lingura ulei de masline,1 ceapa, tocata,250 g sau 4 pulpe de pui dezosate, fara piele,1 catel de usturoi, tocat marunt,500 g ceasca,1 lingura faina,1 lingura rozmarin proaspat, tocat, sau un sfert de lingurita uscat,300 ml supa...
- Pui cu mujdei de usturoi Ingrediente:1 pui mai mare,1 ceapa,1 morcov,8-10 catei de usturoi,3 linguri untura sau 100 ml ulei,piper, sare.Mod de preparare:Cureti puiul, il speli, il scurgi de apa si il presari cu sare si cu piper.Cureti morcovul si ceapa, le speli, le...
- Pui cu vinete Ingrediente:1 pui potrivit de mare,2-3 vinete,2 cepe,3-4 rosii,ulei, sare, piper, marar si patrunjel verde.Mod de preparare:Portionezi puiul, il speli bine si il lasi sa se scurga. Tai vinetele in cuburi, le sarezi si le lasi sa se scurga timp...
No comments:
Post a Comment