Friday, January 27, 2012

Biscuiţi de casă - bucatariaculinara.net

biscuiti de casa

Ingrediente
-125 g unt nesărat
-60 g de zahăr brun
-1 lingura de melasa
-1 ou uşor bătut
-125 g faina
-150 g de făină integrala
-35 g tărâţe de grâu
-1 linguriţă praf de copt

Metoda de preparare
Se amesteca unt, zahăr şi melasa într-un castron, cu ajutorul mixerului până se obtine o crema pufoasa. Adauga oul şi se amestecă din nou.Într-un castron cerne făină, făină integrală, tărâţe de grâu şi praful de copt. Adauga aceste ingrediente în amestecul de crema şi se amestecă până când amestecul este omogen. Acoperiti si bagati la frigider timp de cel puţin o oră.

Incalziti cuptorul la 180 ° C Intindeti aluatul,pana la 0,5 cm grosime pe o suprafata usor presarata cu faina si se taie cu un cutit formele dorite.Se repetă aceeaşi operaţie cu tot aluatul. Bagati la frigider din nou pentru 20 de minute.În cele din urmă se coace biscuitii pentru 12 minute până când se rumeneste usor.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment