Afla mod de preparare pentru Briose cu morcov, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Briose cu morcov, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
1 cana de zahar,
2 oua mari,
½ ceasca de ulei vegetal,
½ lingurita extract de vanilie pura,
¼ ceasca lapte batut,
1 ½ cesti faina,
1 lingurita scortisoara,
1 lingurita praf de copt,
½ lingurita bicarbonat de sodiu,
½ lingurita de sare,
1 ½ cesti morcovi rasi,
½ ceasca de stafide.
Pentru decorare:
frisca,
cirese.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius si puneti in formele de briosa hartiile speciale.
Intr-un castron mare adaugati zahar, oua, ulei vegetal, extract de vanilie, lapte batut si amestecati bine pana se omogenizeaza.
Amesteca impreuna faina cernuta, praful de scortisoara, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Adaugati trei sferturi din amestecul de faina in amestecul de zahar si ou si omogenizati.
Adaugati morcovii rasi si stafidele la amestecul de faina ramasa si amestecati bine pana cand morcovii si stafidele sunt acoperite. Puneti peste acest aluat, aluatul de zahar si amestecati bine. Umpleti trei sferturi din cupele de briose cu aluat si coaceti timp de 20-25 de minute la 180 de grade Celsius. Decorati fiecare briosa cu frisca si cate o cireasa.
Etichete:
No comments:
Post a Comment