Afla mod de preparare pentru Tort cu fructe si nuci, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Tort cu fructe si nuci, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
100 g zahar brun,
1 / 4 lingurita sare,
60 g margarina,
59 g unt,
125 g faina,
1 / 4 lingurita praf de copt,
2 oua (120 g),
10 ml de lapte,
250 g fructe,
75 g mieji de nuca(tocati marunt).
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul. Adaugati untul si margarina intr-un bol si bateti aproximativ 3 minute.
Cerneti faina si o adaugati impreuna cu praful de copt in bol. Amestecati bine in continuare.
Adaugati zaharul brun, sarea si amestecati in continuare.
Adaugati oualele unul cate unu batand bine.
Turnati laptele si amestecati in continuare.
Adauga fructele amestecate impreuna cu miejii de nuca si amestecati bine.
Asa trebuie sa arate compozitia inainte de a o pune in forma.
In partea de jos a formei puneti apa, iar lateral ungeti cu unt.
Se coace la abur la 180 grade Celsius timp de 55-60 de minute.
Lasati sa se raceasca.
- Tort cu mieji Ingrediente:250 g unt,180 g zahar brun,3 oua,250 g faina,6 g praf de copt,300 g mieji(migdale-ii tocati mai marunt. puteti folosi si alt tip de mieji),10 g bicarbonat de sodiu,150 ml de apa calda,2 lingurite zahar pudra (optional).Mod de preparare:Preincalziti...
- Tort in trei culori Ingrediente:2 1/2 cani faina,1 lingura praf de copt,1/2 lingurita de sare,1 1/4 cesti lapte batut,4 albusuri,1 1/2 cesti de zahar granulat alb,1/2 ceasca (1 stick) unt nesarat,1 lingurita extract de vanilie,gel rosu si albastru colorat, pasta.Mod...
- Bezele cu fructe Ingrediente:5 albusuri,300 g zahar,1 pachetel zahar vanilat,250 g curmale sau alte fructe uscate, tocate marunt,250 g nuci macinate.Mod de preparare:Se bat albusurile spuma, cu telul. Se adauga zaharul incetul cu incetul, batand in continuare pana...
No comments:
Post a Comment