Monday, January 2, 2012

Picioare de pui umplute - bucatariaculinara.net

Picioare de pui umplute

Ingrediente
-pulpe de pui – 6
-tocătură – 125 g carne de porc
-pipotă pui – 3
-ciuperci – 1 k.ch. fierte
-morcovi – 1 fiert
-muraturi – 1
-nuci – 4 – 5. tocate
-usturoi – 2-3 catei zdrobiti
-ouă – 1
-piper negru – 1 plic
-Cimbru – 1 plic
-unisos – 1 / 2 lingurita
-ulei – pentru prajit
-ulei – 1 / 3 pachet
-vin alb – 1 cană
-sare

Metoda de preparare
Se toaca totul in afara de copane în bucăţi mici şi se amesteca cu carnea tocată şi ou crud.

Picioarele sunt dezosate si umplute cu umplutura. Se cos şi se prăjesc până la auriu.

Pune-le într-o cratiţă yena, se ung cu unt şi se coc timp de 1 oră într-un cuptor moderat turnand vin.

Garnitură – cartofi şi orez fiert.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment